Sommerfest ’09

Så kom dagen vi alle havde ventet på, lørdag den 4. juli skrev vi historie, ved at afholde Ebberup Madklubs første officielle sommerfest. Aldrig tidligere har der i madklubben været lagt så et stykke arbejde op til sommersolhverv, og jeg taler vist for alle medlemmer, når siger, at vi skylder manden med dirigentstokken og den forlængede viden om mad en stor tak for en fantastisk fest.

Lad mig kort skitsere hvilket pragtfuld arrangement dagen bød på. Den officielle mødetid var sat til klokken 10.00 i Statsministerens residens, hvilket ikke helt blev overholdt, men 10.10 var madklubben samlet og fuldtallig. Såmænd ikke så dårligt, da nogle af medlemmerne kom langvejs fra.

Herefter tog vi med DSB ud i det blå, da vi havde en aftale på Nivå havn klokken 12.00, hvor vi skulle ud at sejle med det stolte skib Havhesten. Missionen med denne sejltur var at fremskaffe essentielle dele til aftenens festmåltid (her handler det selvfølgelig om fisk, hvis nogen skulle være i tvivl). Efter at have tilbragt fire og en halv time på dækket, med hver vores fiskestang, lagde vi igen til land og kunne opgøre fangsten til: 2 rødspætter, 3 knurhaner og intet mindre en 25 issing.

fisketur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: