Ebberup Madklubs Venner

På generalforsamlingen 2011 blev det besluttet at oprette en slags “Hall of Fame” men på et mindre højtidligt og mere venskabeligt plan.

Derfor opstod “Ebberup Madklubs Venner”. Heri optages personer som har haft en særlig betydning for, eller hvertfald gjort indtryk på medlemmerne i madklubben.

Venner

Klaus Jørgensen – Svampejæger

Vi mødte Klaus i Middelfart til en helt igennem gennemført svampejagt. Klaus vil for altid være husket og trænger hukommelsen til at blive opfrisket er der altid lidt video at ty til.

Susanne Warnick Rasmussen – Mor til 3 tidligere og nuværende ministre

Susanne har gjort sig bemærket ved på en fræk og næsvis måde at opfordre til optagelse i madklubbens venner. Flabethed er velkommen i madklubben sålænge den anvendes med stil. Dette er udelukkende grunden til at Susanne nu er at finde blandt vennerne af madklubben, om der kan blive plads til en buste vil tiden vise.

2 thoughts on “Ebberup Madklubs Venner

  1. Jeg er hverken svampekone, ejer af et destilleri, økologisk fanatisk eller andet i den boldgade….
    MEN jeg har i den grad ansvaret for leveringen af to ministre til Ebberup madklub…. Statsminister og finansminister…..
    HVIS det ikke giver ret til optagelse som ven af klubben, eller måske en buste i jeres Hall of Fame…….så kan ingen opnå optagelse

    Masser af knus til jer fra Sus

  2. På den netop afholdte generalforsamling drøftede vi optagelsen af dig Sus i madklubbens venner, og der var enighed om, at opfordringen var lige akkurat flabet nok. Vi ønsker hermed på hele madklubbens vegne tillykke med optagelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *