Mike har været ved autolakerer

Den gode og trofaste hummer Mike, var begyndt at hænge lidt med mulen. Han var skuffet over at han var begyndt at se mere laset og brugt ud end, synes han selv, var nødvendigt.

Han havde en oplevelse af aldrig at kunne leve op til den standard madklubbens medlemmer satte når det kom til at være præsentabel i forbindelse med arrangementer. I særdeleshed efter at vedtægterne blev ændret, så det nu var pligt at bære jakke i forbindelse med generalforsamlinger.

Som han selv siger “Jeg ved jo, at mine klosakse er totalt awesome, men hvordan fanden forventer I, at jeg skal kunne få en jakke på” – der måtte vi jo give Mike ret og så ingen anden løsning end at få ham poleret op. Derfor sendte vi ham for et par uger siden til autolakerer, for at få spartlet buler og skrammer ud, med en afsluttende lakering i original “cartoon lobster red”.

Direkte adspurgt om sit nye look siger Mike. “Jeg har aldrig været lykkeligere og har nærmest glemt alle de gange jeg har været vidne til at medlemmer af madklubben har stukket en kniv i nakken på mine artsfæller for at flække dem på langs.

Jeg havde længe gået med tanken om at besøge en numerolog, da jeg håbede at et nyt navn kunne lette mit sind og give mig troen på livet tilbage. Og så har jeg altid synes at Hendrik Lorentzzz var et mega sejt navn, men der var selvfølgelig ingen garanti for at numerologen ville synes lige det passede til mig. Jeg ved nu, at det også havde været spild af gode kræfter, da denne her højglans autolak passer meget bedre til mit flamboyante ego end et nyt navn. Der er jo alligevel ingen der kan se mit navn, når jeg bevæger mig elegant rundt i lyset fra de kulørte lamper og spejlkugle på diskotekernes dansegulv.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: