Så er det atter frem med klokken

Danmark er atter frit – eller begynder i det mindste langsommeligt at nærme sig normalen. Jævnfør vedtægterne for Ebberup Madklub skal der tilstræbes at generalforsamlingen afholdes første lørdag i februar, enkelte undtagelser kan forekomme. 2021 var et af de år, hvor intet kunne have forhindret afholdelsen, havde det ikke været for de omfattende COVID-19 restriktioner og anbefalinger. Det stod dog tidligt på året klart for medlemmerne at generalforsamlingen – som så meget af det andet, der gør livet værd at leve – måtte udskydes til bedre tider.

Hvorfor fanden skal den statsmedisterpølse ødelægge 2021 for mig? Nu havde jeg lige set frem til at skulle ud og flashe min nye coating på landets barer og diskoteker

Der går forlydender om, at Mike har haft fat i madklubbens præsident og i den henseende brokket sig højlydt over situationen og med hans egne ord har udtalt. “Hvorfor fanden skal den statsmedisterpølse ødelægge 2021 for mig? Nu havde jeg lige set frem til at skulle ud og flashe min nye coating på landets barer og diskoteker”.

Det var selvfølgelig synd for Mike, så han blev noget glad, da der for noget tid siden tikkede en invitation ind på Facebook Messenger. I marketingsministeriet havde Jytte ham straks i røret for, at fortælle at han havde noget stort i gære, og glædede sig til at svinge klosaksene.

På lørdag sker det så, Ebberup Madklubs Generalforsamling anno 2021, den 13. i rækken og i år går turen til Valby.

Man må formode, at alle ministerier og andre involverede har været travlt optaget i ugerne op til, så mon ikke det bliver et brag af en fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: