Rød Merrild nej tak!

Det har været et travlt forår, ikke så meget i madklub regi, men på en række andre fronter. Af samme grund har det været lidt sløjt med indlæg på bloggen, men synes dog, at jeg nu vil dele min begejstring.

Her kommer det så; Jeg har købt en kaffemølle!

Og hvilket fremskridt, i årevis har jeg holdt mig til instant coffee og vil den dag idag stadig sværge på, at det smager bedre end rød merrild puttet i en sok, hvorefter man langsomt lader varmt vand sive igennem. For lad os være ærlige, det er sådan en traditionel kaffemaskine, som står i vores forældres køkken fungerer.

Tilbage til fremskridtet og min Zassenhaus 151. Hvorfor en kaffemølle? vil nogen sikkert spørge og ja jeg ved godt, at jeg kan gå til en kaffespecialist og få lækker kaffe malet, lige som jeg gerne vil have den, men jeg må erkende, at jeg selvom jeg er stor tilhænger af kaffe, ikke får drukket 250g på under 14 dage. Det efterlader mig blot med en halvfuld pose kaffe som smager af nul og niks, måske lidt af rød merrild, hvis jeg er ekstra uheldig.

Zassenhaus 151 er som resten af deres sortiment håndbetjent. Hvorfor ikke motoriseret så? Tja af den simple grund at jeg stadig har førlighed i mine arme og faktisk synes jeg har nok elektriske “vidundere” derhjemme. Desuden er det ret hyggeligt og oplevelsen bliver fuldendt af at stå og male kaffe mens æggene er sat over en søndag morgen.

Så kære læsere frem med kaffemøller, stempelkander og kedler – der må brygges.

Det skal tilføjes, at dette ikke har meget at gøre med Ebberup Madklub, da det er skribentens egen oplevelse, der ligger til grund for artiklen. Kaffemøllen er dog parat til at levere en god omgang kaffe til næste officielle arrangement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: