Om Ebberup Madklub

Ebberup Madklub tog sine første spæde skridt en kold februar aften i år 2004. Vi var en flok fyre der tidligere havde deltaget i en række julefrokoster på mere eller mindre seriøst plan, der havde et større ønske om at nyde et godt måltid i gode rammer, derfor blev der indkaldt til julefrokost i landsbyen Ebberup på Vestfyn. I årene fra 2004 – 2008 har der været blandet besætning med adskillige gæsteoptrædender.

Frokosten i februar 2008, som ligeledes var den første der ikke blev afholdt i Ebberup, havde kun deltagelse af foreningens nuværende fem medlemmer. Fem personer som alle har været med siden den første frokost i 2004, det blev til denne frokost besluttet at køre foretagendet mere seriøst. Hovedsagligt bestod den beslutning i at der skulle oprettes en indbetalingsordning således at man kunne få delt omkostningerne for julefrokosterne ud så alle altid havde råd til at deltage.

Hermed var grundstenen til en egentlig klub lagt. I marts 2009 blev der afholdt stiftende generalforsamling, hvor de egentlige mål for klubben blev besluttet.

For yderligere information om Ebberup Madklub, se klubbens vedtægter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *