Vejle på Japansk

Generalforsamlingen 2017 fandt sted i fantastiske Vejle i den ligeledes fantastiske præsidents residens.

Menuministeren havde været udenlands og forberedt en særdeles velkomponeret menu fra det japanske køkken, som vi giver et lille indblik i, i det kommende indlæg.

Dagen forinden var de fremmødte blevet budt velkommen med en vildtgryde og en tilpas mængde rødvin, hvorfor alle var lidt sløve i betrækket lørdag morgen. Lidt vand i håret var dog nok til at alle kom på benene og begav sig ud for at skaffe ingredienser til aftenens menu.

Fiskehandler, slagter og forretning for japanske specialiteter blev aflagt visit. Dermed var alt linet op til en formidabel aften, hvor der skulle spises godt og posterne til det kommende år kunne blive besat.

Menu

  1. Sashimi med wakame salat
  2. Avokado og stenbider med sesamolie og sort sesam
  3. Gyoza med soya
  4. Tempura minisquids og asparges med chilimayonnaise
  5. Ramen med æg, svin, løb, svampe, forårsløg og tang
  6. Miso marineret ribs med græskar kimche
  7. Mørbrad med wasabi-trøffelsauce og stegt lotusblomst
  8. Coffee jelly med fløde
  9. Matcha is med japansk cheesecake

Noget af en servering ja 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *