Back to the 80’s

Forleden dag fandt jeg et sirligt udført brev i postkassen. Indbydelsen til dette års generalforsamling i Ebberup Madklub var ankommet og endelig kunne lidt af sløret løftes for, hvad denne dag skal bringe.

Det sædvanen mest interessante er at få et praj om, hvad menuen bliver; der er i skrivende stund ikke noget at finde på WikiLeaks om indholdet af de forskellige retter, hvad der derimod er sluppet ud er temaet. “Back to the 80’s”  –  Så skulle der vist være lagt op til et brag af en fest.

Dato for generalforsamling anno 2011 er den 12/3 – jeg tror, vi kan være helt sikre på, at Duran Duran kigger forbi og måske stifter vi bekendskab med genfortolkninger af 80’er klassikere som fondue og rejecocktails.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *