Sushi i Valby

Blot en lille måned efter Ebberup Madklub havde skudt året igang med endnu et storstilet måltid og kombineret generalforsamling, kom der en  indkaldelse, ledsaget af en doodle, fra vores nyindsatte Statsminister. Det blev hermed afgjort at arrangementet, hvilket var det første i en forhåbentlig lang række af mindre ekstravagante sammenkomster, skulle tage sin start den 13. marts 2010.

Efter at have samledes i Valby og nydt en enkelt kold travede vi med raske fjed til den nærmeste Irma således vi kunne forsyne os med ingredienserne til aftenens måltid, der i sin uformelle natur bød på Sushi. Med kogte ris sat til afkøling, tog vi et smut forbi Valby Kro for at spille terninger, få lidt finkultur og et glas humle.

På Valby Kro fik vi en fornem modtagelse og vi havde ikke andet end sat os førend vi blev betjent. Sædvanen tro blev der bestilt fem af de grønne, til trods for at vi på daværende tidspunkt stadig manglede et enkelt medlem.

Efter et par runder løgn, slog Ejnar Viggo sig ned ved vores bord, han da gerne ville spille terninger mod sådan en flok jydeknægte. Sådan et tilbud skal man ikke takke nej til, specielt ikke fra en mand der kun drikker FF’ere og som meget rammende forsøgte at forklare Mikkel; citat: “Nej nu må du begynde at tænke mand”. Første runde var ovre og en omgang hof blev bestilt af den tabende part, Ejnar Viggo takkede pænt nej, han drak som sagt kun FF’ere. Og som han meget rammede sagde “Det man kommer med, er det man går med.”

Vi drak ud og sagde pænt tak, da vi langt om længe havde fået de interesserede forklaret, at vi kom fra Fyn og ikke Jylland.

Der rulles maki

Der rulles maki

Dessert bestående af Grønlandsk kaffe serveres.

Aftenes uundgåeligt bedste kommentar kom Elkjær med, under kaffen, da han tørt meldte: “Der er meget man kan grine ad i Odense, men ikke Arkaden” – den tror jeg vi lader stå lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *