The Bastille Bomb

En af de ting der var store i 80’erne var lagdelte drinks. Barministeren valgte derfor at sætte en sådan af slagsen på menuen til generalforsamlingen 2011, da dette ligesom gik godt i hånd med aftenens tema.

Bastille Bomb er et festligt lille shot som formodentligt stammer fra New York, navnet har det givet vis fået da udseendet minder særdeles meget om “Le Tricolore”.

  • 1 del Grenadine
  • 1 del Blue Curacao
  • 1 del Cointreau

Start med grenadine, efterfulgt af Cointreau som sirligt lægges oven på grenadinen via bagsiden af en ske, på samme måde afsluttes med Blue Curacao. Voila ét styk Bastille Bomb.

 

 

Referat generalforsamling 2011

1980’erne efterlod os nogle af musikhistoriens største hits, yuppie-drinks og rejecocktails. Denne aften var det blevet madklubbens tur til en lille tidsrejse – til tonerne af Duran Durans “Rio” og med en Campari Juice i hånden bød statsministeren velkommen til Ebberup Madklubs generalforsamling 2011 under temaet “Back to the 80’s”

Vi bringer her referatet som en lille smagsprøve. Et fyldigere indlæg er ved at gå i trykken – indtil da, god læselyst.

Referat generalforsamling Ebberup Madklub 2011

Barministerens kuffert

80’erne var mastermind, lipgloss, heavy gel, betamax, yuppie-drinks etc. Det er også temaet for dette års generalforsamling, der går under titlen “Back to the 80’s” – jeg sidder blot på barministerens taburet, så aner ikke synderligt om dagens menu, jeg har fået stukket et par vigtige ingredienser ud, og har så været ude og handle.

Jeg vil ikke gå i detaljer, da spændingen skal bevares intakt, men bringer her et billede af arsenalet, som jeg har tænkt mig at medbringe, og kan sige så meget, at der helt sikkert kommer 80’er drys på drikke-menuen. Forvent et fyldigt uddrag senere.

Barministerens kuffert

Barministeren

Back to the 80’s

Forleden dag fandt jeg et sirligt udført brev i postkassen. Indbydelsen til dette års generalforsamling i Ebberup Madklub var ankommet og endelig kunne lidt af sløret løftes for, hvad denne dag skal bringe.

Det sædvanen mest interessante er at få et praj om, hvad menuen bliver; der er i skrivende stund ikke noget at finde på WikiLeaks om indholdet af de forskellige retter, hvad der derimod er sluppet ud er temaet. “Back to the 80’s”  –  Så skulle der vist være lagt op til et brag af en fest.

Dato for generalforsamling anno 2011 er den 12/3 – jeg tror, vi kan være helt sikre på, at Duran Duran kigger forbi og måske stifter vi bekendskab med genfortolkninger af 80’er klassikere som fondue og rejecocktails.