Referat generalforsamling 2019

Hermed offentliggøres referat og årsregnskab fra generalforsamlingen 2019

Referat generalforsamling Ebberup Madklub 2019

Årsregnskab 2018

 

Referat generalforsamling 2018

Efter at have søgt vidt og bredt, og til tider været nærmest ude af os selv af ren desperation er den forsvunde sidste side af referatets kladde fra årets generalforsamling endelig dukket op. Derfor har det været os muligt, langt om længe at få sendt referatet i trykken.

Som følge heraf kan vi med stor glæde præsentere et stadigt dampende varmt referat. God fornøjelse.

Referat generalforsamling Ebberup Madklub 2018

Årsregnskab 2017

Referat generalforsamling 2017

Så er det her sgu. Et par dage over tid, men bedre sent end aldrig. Lad os præsentere årets regnskab og referatet fra den netop afholdte generalforsamling. Tænk sig, at der er gået mere end 13 måneder siden sidste indlæg.

Sjovt nok, så ligger der faktisk et udkast på Tournedos Rossini, mon ikke vi får færdiggjort den opskrift i løbet af det næste år, så den kan publiceres her på bloggen?

Derudover så har marketingsministeren netop lovet højt og herligt på generalforsamlingen at han ville sørge for at få lagt lidt godt op om året 2016. Bevares, det bliver måske nok i historisk perspektiv, men det har vel også sin charme.

Referat generalforsamling Ebberup Madklub 2017

Årsregnskab 2016

Referat generalforsamling 2016

Frisk fra trykken kommer her årets referat fra den netop overståede generalforsamling. Åbnes de vedhæftede filer, kan der læses lidt fra selve generalforsamlingen, det forløbne år og få et indblik i klubbens økonomi.

Det lugter efterhånden lidt af Las Vegas.

IMG_0672

Referat generalforsamling Ebberup Madklub 2016

Årsregnskab 2015

Referat generalforsamling 2015

Hermed referat og årsregnskab fra den netop afholdte generalforsamling i Ebberup Madklub.

Referat generalforsamling Ebberup Madklub 2015

Årsregnskab 2014

Referat generalforsamling 2014

Nogen ting er som bekendt værd at vente på, om referatet fra sidste års generalforsamling er en af de ting, skal være usagt. Faktum er dog, at det nu har det været i trykken efter at have ligget hen blandt nullermænd og andet skræmmende et hemmeligt sted i Valby i noget nær et år.

Vi håber det har været ventetiden værd.

Referat generalforsamling Ebberup Madklub 2014

Årsregnskab 2013

Referat generalforsamling 2013

Det kommer måske som en overraskelse for nogle, for andre ikke. Faktum er det dog, at der den 2. februar – traditionen tro – afholdtes generalforsamling i den stolte madklub.

Vi bringer her et styk referat og tillader os i den forbindelse, at løfte sløret for at Ebberup Madklub nu også indeholder et Bryggerlaug. Se mere herom i vedhæftede og følg med på www.ebberupmadklub.dk, hvor der kommer yderligere information.

Referat generalforsamling Ebberup Madklub 2013

Årsregnskab 2012

Referat generalforsamling 2012

Frisk fra trykken kommer nu referatet 2012. Om det er referanten der sov under valget af Barminister, eller det er sætternissen, der har været på spil, skal stå hen i det uvisse.

Påpeges skal det dog, at Claus for første gang i to år får den utvivlsomme ære at besidde et ministerie, han kan som minimum det næste år iklæde sig barministerkappen og der bliver med sikkerhed set frem til, hvad den sovende kæmpe kan præstere af kunster til næste sammenkomst.

God fornøjelse med læsningen.

Referat generalforsamling Ebberup Madklub 2012

Årsregnskab 2011

Referat generalforsamling 2011

1980’erne efterlod os nogle af musikhistoriens største hits, yuppie-drinks og rejecocktails. Denne aften var det blevet madklubbens tur til en lille tidsrejse – til tonerne af Duran Durans “Rio” og med en Campari Juice i hånden bød statsministeren velkommen til Ebberup Madklubs generalforsamling 2011 under temaet “Back to the 80’s”

Vi bringer her referatet som en lille smagsprøve. Et fyldigere indlæg er ved at gå i trykken – indtil da, god læselyst.

Referat generalforsamling Ebberup Madklub 2011

Referat generalforsamling 2010

Ligesom resten af landet har været ramt af sne, har skriverkarlene i Ebberup Madklub også været det; men nu er vi endelig klar med referat af årets generalforsamling.

Har man for travlt til at læse referatet så bringer vi et lille udpluk fra citat afsnittet.

”Aldrig slug en klat der smager af salt og sild” – Elkjær

Referat Generalforsamling 2010