Mike har været ved autolakerer

Den gode og trofaste hummer Mike, var begyndt at hænge lidt med mulen. Han var skuffet over at han var begyndt at se mere laset og brugt ud end, synes han selv, var nødvendigt. Han havde en oplevelse af aldrig at kunne leve op til den standard madklubbens medlemmer satte når det kom til atContinue reading “Mike har været ved autolakerer”

Amok i Sydsverige 29. marts

Grundet en utidig skiferie, der kom i karambolage med den første lørdag i februar, måtte vi helt hen i slutningen af marts 2019 inden den årlige generalforsamling kunne afholdes. Fredag var udrejse dag og turen gik for anden gang i madklubbens historie udenlands. Vi skulle til Sverige! Op til weekenden havde vi tabt et medlem,Continue reading “Amok i Sydsverige 29. marts”

Kronjylland 3. februar 2018

Generalforsamlingen anno 2018 blev afholdt i Kronjylland, i byen som i middelalderen var kendt som Randrusium, senere Randers og i dag vel bare Mokailand samledes madklubben for at afholde den årlige generalforsamling. Nogle ankom allerede om fredagen. Den sidste mødte op i løbet af lørdag formiddag. Randers er vel sagtens ganske ukendt for de flesteContinue reading “Kronjylland 3. februar 2018”

TBT – 3. juni 2017

Hvis man har været grundig i gennemlæsningen af referaterne og specielt det fra generalforsamlingen 2018, vil man måske have opdaget at det jo aldrig lykkedes præsidenten at få arrangeret en sommerfest i det herrens år 2017. Det betyder dog ikke, at vi ikke fik nydt lidt mad, med mere, i hinandens selskab. Derfor bringer viContinue reading “TBT – 3. juni 2017”

Referat generalforsamling 2018

Efter at have søgt vidt og bredt, og til tider været nærmest ude af os selv af ren desperation er den forsvunde sidste side af referatets kladde fra årets generalforsamling endelig dukket op. Derfor har det været os muligt, langt om længe at få sendt referatet i trykken. Som følge heraf kan vi med storContinue reading “Referat generalforsamling 2018”