Mike har været ved autolakerer

Den gode og trofaste hummer Mike, var begyndt at hænge lidt med mulen. Han var skuffet over at han var begyndt at se mere laset og brugt ud end, synes han selv, var nødvendigt. Han havde en oplevelse af aldrig at kunne leve op til den standard madklubbens medlemmer satte når det kom til atContinue reading “Mike har været ved autolakerer”

Røg og damp i Lumsås

Egentlig burde der have lydt fanfarer og været konfettikanoner til stede på Larsensvej i Lumsås den 21. august herrens år 2020. For første gang siden 2014 lykkedes det at finde en dato i en af årets sommermåneder, hvor der kunne planlægges en rigtig sommerfest. I de mellemliggende år har vi været vidner til to aflysninger,Continue reading “Røg og damp i Lumsås”

Amok i Sydsverige 29. marts

Grundet en utidig skiferie, der kom i karambolage med den første lørdag i februar, måtte vi helt hen i slutningen af marts 2019 inden den årlige generalforsamling kunne afholdes. Fredag var udrejse dag og turen gik for anden gang i madklubbens historie udenlands. Vi skulle til Sverige! Op til weekenden havde vi tabt et medlem,Continue reading “Amok i Sydsverige 29. marts”

Sommerfest på Sjællandsodde 26. oktober 2018

Efter endnu en omgang knas i maskineriet med at finde en dato i løbet af sommeren til afholdelse af den “årlige” sommerfest. Lykkedes det at afsætte sidste weekend i november, hvor alle medlemmer af madklubben kunne deltage. Sommerligt kan dette næppe betegnes, men det vender vi tilbage til. Lokationen blev fastsat til Sjællandsodde. Et lilleContinue reading “Sommerfest på Sjællandsodde 26. oktober 2018”